Menu

Filler

Vill du snabbt och enkelt bli av med rynkor och veck eller återskapa volym?

Naturligt resultat med Hyaluronsyra      (Filorga ART FILLER)

Var kan man använda fillers?

  • Läppar

  • Haka

  • Kindben

  • Käklinjen

  • Kråksparkar / Fina linjer

  • Mörka ringar / Påsar under ögonen (Tear through)

Möjligheterna är i princip oändliga. Om du är osäker på vilken behandling som passar dig bäst så är du alltid välkommen att höra av dig så hjälper vi dig.

Vad ska jag tänka på inför en fillerbehandling?

Du ska vara frisk och inte ha några infektioner i kroppen. Dessutom rekommenderar jag att man inte äta Treo eller omega-3 tillskott då det ökar risken för blåmärken. 

Hur går en behandling till?

Alla behandlingar görs i en ren miljö där vi börjar med att gå igenom behandlingens alla steg. Därefter rengör man behandlingsområdet och applicerar lokalbedövning. När bedövningen har verkat behandlar man ett område i taget och i den takt du känner dig bekväm med.

Gör det ont att fillerbehandlingar?

Alla våra behandlingar görs med lokalbedövning och är smärtfria. Vissa människor kan känna ett visst obehag på grund av ovana men du behöver inte oroa dig att det kommer göra ont.

Hur länge håller en fillerbehandling?

Beroende på vilket område man behandlar så håller behandling olika tid. T.ex. djupare behandlingar som kindben, kinder, haka och tear through håller över 12 månader. Om man t.ex. gör läppar så håller de upp till 6 månader men är väldigt individuellt baserat på din nedbrytningsförmåga. Man brukar rekommendera att man gör ett återbesök efter 6 månader vid första behandlingen och därefter en gång om året för att upprätthålla resultatet.